logo
 
VISSZAJÖTTÜNK !

Mindazok szeme előtt, akik felvállalják az emberek tájékoztatását ott kell lebegjenek Obi-Wan szavai: "Te voltál a Kiválasztott! Az volt a dolgod, hogy elpusztítsd a Sitheket, nem az hogy közéjük állj! Hogy egyensúlyt hozz az Erőbe, nem hogy sötétségbe taszítsd!"

A 2014-es választások után - tiltakozásul a sajtószabadság már akkor is jól érzékelhető megnyírbálása miatt - a rádió publikus zenefolyama leállt. A helyzet azóta sajnos még rosszabb lett és Magyarországon a propaganda szinte teljesen uralja még a közmédiát is. Híreket hallgat el, míg más híreket vég nélkül sulykol. Nem ritka a csúsztatás és a teljes hazugságra épülő álhír sem. Bár a mai világban a gyors és hiteles tájékoztatáshoz minden technikai feltétel adott, egy teljes iparág látszik kiépülni az emberek félretájékoztatására és megvezetésére.


"Qui tacet, consentire videtur." (Reg. iuris 43) - A hallgatás beleegyezésnek számít. (VIII. Bonifác pápa). Ha ez így van, a további hallgatásunkkal mi is csak igazolnánk a kialakult siralmas helyzetet, ezért a Galga Rádió a már megszokott változatos zenei kínálattal 2018 junuár 1-től újra hallható. Persze, a fenti célok érdekében változtunk is, a zenefolyamban olyan ellenőrzött híreket és írásokat adunk közre, amelyek a közmédiából kimaradtak miközben nagyon is helyük lenne ott a kiegyensúlyozott tájékoztatás érdekében. A magunk részéről így kívánunk hozzájárulni "az Erő egyensúlyához".

 

Hallgass minket !

Az oldalon flash alapú rádiólejátszó működik. Mobil eszközről célszerűbb a főmenüből is elérhető mobilbarát verziót használni.
Illetve, Flash letöltése itt.

2019.

augusztus 22.

csütörtökTámogatja a Joomla!.

Artisjus engedély: W/000916/2018

Harcolj a spam ellen! Katt ide!